Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość mięsa tuczników z chowu masowego.

Opis bibliograficzny

Jakość mięsa tuczników z chowu masowego. [AUT.] KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, PIOTR WITKOWSKI, MAREK BABICZ, ANNA KASPRZYK, ALEKSANDR TSERENIUK, MAGDALENA NAPIERACZ, DARIA ADAMCZYK. W: Perspektywy i zagrożenia w hodowli i użytkowaniu zwierząt : 85 Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, 23-24 września 2021, Olsztyn s. 81. Olsztyn 2021, Polskie Towarzystwo Zootechniczne, 978-83-953168-2-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Perspektywy i zagrożenia w hodowli i użytkowaniu zwierząt : 85 Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, 23-24 września 2021, Olsztyn, s. 81
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 stycznia 2022 11:00
Ostatnia aktualizacja:28 stycznia 2022 13:37

Identyfikatory

ISBN: 978-83-953168-2-1
BPP ID: (59, 48208) wydawnictwo zwarte #48208

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się