Skład i jakość serów produkowanych na bazie mleka krów żywionych dawkami pokarmowymi z udziałem ziół.
Opis bibliograficzny
Skład i jakość serów produkowanych na bazie mleka krów żywionych dawkami pokarmowymi z udziałem ziół. [AUT.] RENATA KLEBANIUK, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, MARIUSZ FLOREK, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, BOŻENA KICZOROWSKA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, J. FABJANOWSKA. W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 76-77. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2022 13:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 czerwca 2022 13:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48435) wydawnictwo zwarte #48435
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.