Jakość wyrobów blokowych z mięsa jagnięcego z dodatkiem fermentowanego mleka.
Opis bibliograficzny
Jakość wyrobów blokowych z mięsa jagnięcego z dodatkiem fermentowanego mleka. [AUT. KORESP.] DARIUSZ M. STASIAK, [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, MAŁGORZATA KARWOWSKA, JUSTYNA LIBERA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. W: Konferencja Międzynarodowa pt.: Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych połączona z Jubileuszem 50-lecia pracy naukowej prof. dr hab. dr h.c. multi Zygmunta Litwińczuka, oraz 70-leciem Katedry Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła, Lublin, 14-15 czerwca 2022 r s. 76. Lublin 2022, Katedra Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Konferencja Międzynarodowa pt.: Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych połączona z Jubileuszem 50-lecia pracy naukowej prof. dr hab. dr h.c. multi Zygmunta Litwińczuka, oraz 70-leciem Katedry Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła, Lublin, 14-15 czerwca 2022 r, s. 76
Wydawca:
Katedra Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 sierpnia 2022 10:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2022 10:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48567) wydawnictwo zwarte #48567
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.