Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego – zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych.

Opis bibliograficzny

Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego – zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, KATARZYNA ZDRZAŁEK, MARIUSZ FLOREK, MAREK KOWALCZYK, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, ANNA TETER. W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 55-68, 978-83-7259-353-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik, s. 55-68
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 sierpnia 2022 13:41
Ostatnia aktualizacja:20 września 2024 10:40

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-353-5
BPP ID: (59, 48585) wydawnictwo zwarte #48585

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się