Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego – zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych.
Opis bibliograficzny
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego – zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, KATARZYNA ZDRZAŁEK, MARIUSZ FLOREK, MAREK KOWALCZYK, PIOTR SKAŁECKI, AGNIESZKA KALINIAK-DZIURA, ANNA TETER. W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 55-68, 978-83-7259-353-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 sierpnia 2022 13:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2024 10:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
63299f9d409707021a65e431
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-353-5
BPP ID: (59, 48585) wydawnictwo zwarte #48585
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.