By-products of hemp seed (Cannabis sativa L.) processing as a fortifying additive for durum wheat pasta.
Opis bibliograficzny
By-products of hemp seed (Cannabis sativa L.) processing as a fortifying additive for durum wheat pasta. [AUT. KORESP.] DOROTA TETERYCZ, [AUT.] ALDONA SOBOTA, PAULINA ŁYSAKOWSKA, DOMINIKA PRZYGODZKA. W: XXVI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność dzisiaj lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?" : Książka streszczeń : 19-20 maja Poznań 2022 (IXth International Session of Young Scientific Staff "Food nowadays local or global? Traditional or innovative?" : Book of abstracts : 19-20 maja Poznań 2022) s. 102. Poznań 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność dzisiaj lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?" : Książka streszczeń : 19-20 maja Poznań 2022 (IXth International Session of Young Scientific Staff "Food nowadays local or global? Traditional or innovative?" : Book of abstracts : 19-20 maja Poznań 2022), s. 102
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2022 14:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 września 2022 14:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48743) wydawnictwo zwarte #48743
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.