Evaluation of the quality of crispy-yeast cake with the addition of lion's mane (Hericium erinaceus).
Opis bibliograficzny
Evaluation of the quality of crispy-yeast cake with the addition of lion's mane (Hericium erinaceus). [AUT.] PAULINA ŁYSAKOWSKA, URSZULA PANKIEWICZ, ALDONA SOBOTA. W: XXVI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność dzisiaj lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?" : Książka streszczeń : 19-20 maja Poznań 2022 (IXth International Session of Young Scientific Staff "Food nowadays local or global? Traditional or innovative?" : Book of abstracts : 19-20 maja Poznań 2022) s. 98. Poznań 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność dzisiaj lokalna czy globalna? Tradycyjna czy innowacyjna?" : Książka streszczeń : 19-20 maja Poznań 2022 (IXth International Session of Young Scientific Staff "Food nowadays local or global? Traditional or innovative?" : Book of abstracts : 19-20 maja Poznań 2022), s. 98
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2022 14:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 września 2022 14:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48745) wydawnictwo zwarte #48745
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.