Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of sonication on the anti-radical activity of pork loin protein hydrolyzates after six months of ageing.

Opis bibliograficzny

Effect of sonication on the anti-radical activity of pork loin protein hydrolyzates after six months of ageing. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK, DARIUSZ STASIAK. W: Proceedeings and Abstracts of the 68th International Congress of Meat Science and Technology,August 22-25, 2022, Kobe, Ja s. 175. Kobe 2022, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedeings and Abstracts of the 68th International Congress of Meat Science and Technology, August 22-25, 2022, Kobe, Ja, s. 175
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2023 12:35
Ostatnia aktualizacja:26 stycznia 2023 12:35

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49123) wydawnictwo zwarte #49123

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się