Wpływ dodatków owocowych na przebieg procesu ekstruzji wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatków owocowych na przebieg procesu ekstruzji wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych. [AUT. KORESP.] KAMILA WĘGLOWSKA, [AUT.] JULIA WRONA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, JAKUB SOJA, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: Abstrakty - IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w praktyce". s. 62-62. Lublin 2022.
Szczegóły publikacji
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2023 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 czerwca 2023 09:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49195) wydawnictwo zwarte #49195
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.