Wpływ dodatków owocowych na wybrane cechy fizyczne wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatków owocowych na wybrane cechy fizyczne wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych. [AUT. KORESP.] JULIA WRONA, [AUT.] KAMILA WĘGLOWSKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, JAKUB SOJA, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 20-21.10.2022 s.68-68. Lublin 2022.
Szczegóły publikacji
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2023 13:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 lutego 2023 13:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49196) wydawnictwo zwarte #49196
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.