Najważniejsze cechy jakości mięsa wieprzowego.
Opis bibliograficzny
Najważniejsze cechy jakości mięsa wieprzowego. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: Materiały Konferencyjne Międzynarodowego Kongresu: Szanse nauk o zwierzętach. 70 lat Wydziału Nauk o Zwierzętach I Biogospodarki. Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Lublin, 2023, il. Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 czerwca 2023 12:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 czerwca 2023 12:43 |
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-395-5
BPP ID: (59, 49349) wydawnictwo zwarte #49349
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.