Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie sonikacji w połączeniu z Taraxacum officinalis w celu poprawy właściwości przeciwutleniających elementów kulinarnych z ligawy wołowej poddanej obróbce metodą sous vide.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie sonikacji w połączeniu z Taraxacum officinalis w celu poprawy właściwości przeciwutleniających elementów kulinarnych z ligawy wołowej poddanej obróbce metodą sous vide. [AUT.] WÓJCIAK KAROLINA M., KĘSKA PAULINA, STASIAK DARIUSZ M.. W: VII Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności" s. 47-48. Ryki 2023, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", s. 47-48
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lipca 2023 12:11
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2023 12:35

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49375) wydawnictwo zwarte #49375

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się