Zastosowanie sonikacji w połączeniu z Taraxacum officinalis w celu poprawy właściwości przeciwutleniających elementów kulinarnych z ligawy wołowej poddanej obróbce metodą sous vide.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie sonikacji w połączeniu z Taraxacum officinalis w celu poprawy właściwości przeciwutleniających elementów kulinarnych z ligawy wołowej poddanej obróbce metodą sous vide. [AUT.] WÓJCIAK KAROLINA M., KĘSKA PAULINA, STASIAK DARIUSZ M.. W: VII Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności" s. 47-48. Ryki 2023, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2023 12:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2023 12:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49375) wydawnictwo zwarte #49375
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.