Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technika drukowania 3D żywności jako sposób personalizacji żywienia dzieci.

Opis bibliograficzny

Technika drukowania 3D żywności jako sposób personalizacji żywienia dzieci. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, KAROLINA WÓJCIAK. W: IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu Żywność - Żywienie - Dietetyka na temat: żywienie dzieci w/po pandemii s. 48-50. Częstochowa 2022, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu Żywność - Żywienie - Dietetyka na temat: żywienie dzieci w/po pandemii, s. 48-50
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lipca 2023 12:36
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2023 12:36

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49377) wydawnictwo zwarte #49377

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się