Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).

Opis bibliograficzny

Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023). [AUT. KORESP.] KAMILA WĘGLOWSKA, [AUT.] JULIA WRONA, WOJCIECH GAJEWSKI, PIOTR LEWKO, JAKUB SOJA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. s. 100-100. Lublin 2023, Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych, 978-83-943796-9-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s. 100-100
Wydawca:
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 lipca 2023 09:49
Ostatnia aktualizacja:18 lipca 2023 10:01

Identyfikatory

ISBN: 978-83-943796-9-8
BPP ID: (59, 49383) wydawnictwo zwarte #49383

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się