Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
Opis bibliograficzny
Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023). [AUT. KORESP.] KAMILA WĘGLOWSKA, [AUT.] JULIA WRONA, WOJCIECH GAJEWSKI, PIOTR LEWKO, JAKUB SOJA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. s. 100-100. Lublin 2023, Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych, 978-83-943796-9-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
s. 100-100
Wydawca:
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 lipca 2023 09:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2023 10:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-943796-9-8
BPP ID: (59, 49383) wydawnictwo zwarte #49383
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.