Charakterystyka wyróżników tekstury bezglutenowych przekąsek z dodatkiem wybranych suszów owocowych (Characteristics of texture properties of gluten-free snacks supplemented with selected dried fruits)
Opis bibliograficzny
Charakterystyka wyróżników tekstury bezglutenowych przekąsek z dodatkiem wybranych suszów owocowych (Characteristics of texture properties of gluten-free snacks supplemented with selected dried fruits). [AUT. KORESP.] MAGDALENA PISZCZ, [AUT.] JULIA WRONA, KAMILA WĘGLOWSKA, JAKUB SOJA, KAROL KUPRYANIUK, PIOTR LEWKO, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 61-68, bibliogr. DOI: 10.24326/mon.2023.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2023 09:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 listopada 2023 12:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
652ce9f140970713963e3582
DOI
10.24326/mon.2023.1
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-401-3
BPP ID: (59, 49635) wydawnictwo zwarte #49635
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.