Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wyróżników barwy bezglutenowych przekąsek z dodatkiem suszonych owoców.

Opis bibliograficzny

Ocena wyróżników barwy bezglutenowych przekąsek z dodatkiem suszonych owoców. [AUT. KORESP.] KAMILA WĘGLOWSKA, [AUT.] JULIA WRONA, JAKUB SOJA, PIOTR LEWKO, KAROL KUPRYANIUK. W: Publikacja pokonferencyjna -Problematyka nauk przyrodniczych i technicznych – Tom 6. XXVII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych Wrocław 2023, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, s. 7-15, 978-83-7717-393-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Publikacja pokonferencyjna -Problematyka nauk przyrodniczych i technicznych – Tom 6. XXVII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych, s. 7-15
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 października 2023 10:56
Ostatnia aktualizacja:16 października 2023 10:56

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-393-0
BPP ID: (59, 49640) wydawnictwo zwarte #49640

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się