Effect of the addition of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) leaves on the physicochemical properties and quality of pasta.
Opis bibliograficzny
Effect of the addition of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) leaves on the physicochemical properties and quality of pasta. [AUT.] SOBOTA A., ZARZYCKI P., PYZIK A. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts s. 186. Lublin 2023, Polska Akademia Nauk, 978-83-89969-82-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 listopada 2023 19:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 listopada 2023 19:13 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.agrophysics.org/wp-content/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-82-8
BPP ID: (59, 49720) wydawnictwo zwarte #49720
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.