Wykorzystanie odpadów z przetwórstwa warzyw w produkcji makaronu.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie odpadów z przetwórstwa warzyw w produkcji makaronu. [AUT.] DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA. W: XXVII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość”. Warszawa, 11-12.05.2023. Książka streszczeń s. 58. Warszawa 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 listopada 2023 08:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2025 13:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49745) wydawnictwo zwarte #49745
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.