Wpływ dodatku napojów roślinnych na właściwości reologiczne ciasta i jakość pieczywa pszennego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku napojów roślinnych na właściwości reologiczne ciasta i jakość pieczywa pszennego. [AUT. KORESP.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA. W: IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach. IV Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach Współczesne trendy w produkcji i przetwórstwie zbóż. Streszczenia.Trzebnica, 19–20 września 2024 s.33. Wrocław 2024, 978-83-7717-402-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2024 16:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2024 16:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-402-9
BPP ID: (59, 50414) wydawnictwo zwarte #50414
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.