Roślinne zamienniki mięsa: wybrane zagadnienia procesowe.
Opis bibliograficzny
Roślinne zamienniki mięsa: wybrane zagadnienia procesowe. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, MARCIN MITRUS, TOMASZ ONISZCZUK, GRZEGORZ MUĆKO. W: VIII Sympozjum Inżynierii Żywności.Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. Książka streszczeń. Warszawa 2024, [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2024 13:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 października 2024 13:58 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50540) wydawnictwo zwarte #50540
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.