Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ parametrów procesu ekstruzji na właściwości pastowe oczyszczonej i pełnoziarnistej mąki ryżowej.

Opis bibliograficzny

Wpływ parametrów procesu ekstruzji na właściwości pastowe oczyszczonej i pełnoziarnistej mąki ryżowej. [AUT. KORESP.] MARCIN MITRUS, [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, MAREK MILANOWSKI. W: VIII Sympozjum Inżynierii Żywności.Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. Książka streszczeń s. 42. Warszawa 2024, [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VIII Sympozjum Inżynierii Żywności.Warszawa, 1-3 lipca 2024 r. Książka streszczeń, s. 42
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 października 2024 14:03
Ostatnia aktualizacja:18 października 2024 14:03

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50542) wydawnictwo zwarte #50542

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się