Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of biprotective cultutures in hybrid meat products.

Opis bibliograficzny

Application of biprotective cultutures in hybrid meat products. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, PATRYCJA SKWAREK. W: Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain s.44. Wrocław 2024, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. DOI: 10.30825/4.18.2024
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain, s.44
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 stycznia 2025 09:48
Ostatnia aktualizacja:7 stycznia 2025 09:48

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7717-403-6
BPP ID: (59, 50853) wydawnictwo zwarte #50853

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się