Application of biprotective cultutures in hybrid meat products.
Opis bibliograficzny
Application of biprotective cultutures in hybrid meat products. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, PATRYCJA SKWAREK. W: Proceedings of the 10th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain s.44. Wrocław 2024, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. DOI: 10.30825/4.18.2024
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 stycznia 2025 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2025 09:48 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.30825/4.18.2024
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7717-403-6
BPP ID: (59, 50853) wydawnictwo zwarte #50853
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.