Wpływ zastosowania czosnku niedźwiedziego (Allinum ursinum L.) w żywieniu indyków na cechy fizykochemiczne i bezpieczeństwo mikrobiologiczne mięśni udowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ zastosowania czosnku niedźwiedziego (Allinum ursinum L.) w żywieniu indyków na cechy fizykochemiczne i bezpieczeństwo mikrobiologiczne mięśni udowych. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, MAŁGORZATA KARWOWSKA, ELŻBIETA SOLSKA, AGATA NOWACZYK, MATEUSZ NIEDZIELAK. W: VIII sympozjum naukowe "Bezpieczeństwo żywnościowe i żywności" s.29-30, [b.w].
Szczegóły publikacji
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2025 12:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2025 12:49 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 50872) wydawnictwo zwarte #50872
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.