Wheat germ as a source of protein in fortified pasta.
Opis bibliograficzny
Wheat germ as a source of protein in fortified pasta. [AUT. KORESP.] DOROTA TETERYCZ, [AUT.] ALDONA SOBOTA. W: 2nd international unifood conference. Book of abstracts. Belgrade September 24-25 2021 s.46. Belgrad 2021, [b.w], 978-86-7522-066-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2025 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2025 09:23 |
Identyfikatory
ISBN: 978-86-7522-066-4
BPP ID: (59, 50963) wydawnictwo zwarte #50963
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.