Jakość mięsa tuczników pochodzących z chowu ekologicznego i konwencjonalnego.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa tuczników pochodzących z chowu ekologicznego i konwencjonalnego. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: XVII Szkoła Zimowa im. Prof. M. Różyckiego, Strategie produkcji wieprzowiny a problem bezpieczeństwa żywnościowego. Materiały Seminaryjne, Ustroń, 10-13 lutego 2025 s. 21-23. Ustroń 2025, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Szkoła Zimowa im. Prof. M. Różyckiego, Strategie produkcji wieprzowiny a problem bezpieczeństwa żywnościowego. Materiały Seminaryjne, Ustroń, 10-13 lutego 2025, s. 21-23
Wydawca:
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 czerwca 2025 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 czerwca 2025 13:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51071) wydawnictwo zwarte #51071
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.