Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Podkarpackie i lubelskie tradycyjne produkty mięsne.

Opis bibliograficzny

Podkarpackie i lubelskie tradycyjne produkty mięsne. [AUT.] MARIA RUDA, ANNA KASPRZYK, JANUSZ KILAR, KINGA GRYCH. W: XII Szkoła Zimowa im. Prof. M. Różyckiego, Chów świń a relacje hodowca-producent-konsument. Materiały konferencyjne. Ustroń, 12-15 lutego 2019 s. 105-106. Ustroń 2019, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XII Szkoła Zimowa im. Prof. M. Różyckiego, Chów świń a relacje hodowca-producent-konsument. Materiały konferencyjne. Ustroń, 12-15 lutego 2019, s. 105-106
Wydawca:
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 czerwca 2025 09:59
Ostatnia aktualizacja:4 czerwca 2025 10:00

Identyfikatory

BPP ID: (59, 51074) wydawnictwo zwarte #51074

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się