Proces ekstruzji pelletów przekąskowych wzbogaconych otrębami owsianymi.
Opis bibliograficzny
Proces ekstruzji pelletów przekąskowych wzbogaconych otrębami owsianymi. [AUT. KORESP.] JAKUB SOJA, [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, BEATA BIERNACKA. W: X Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów s. 94-94. Lublin 2024.
Szczegóły publikacji
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2025 10:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2025 10:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51306) wydawnictwo zwarte #51306
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.