Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Extrusion-cooking process of food pellets with coffee husk.

Opis bibliograficzny

Extrusion-cooking process of food pellets with coffee husk. [AUT.] SOJA J., COMBRZYŃSKI M., WÓJTOWICZ A., LISIECKA K.. W: 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate - Book of abstracts Abstract number O23. Lublin 2021, Polska Akademia Nauk.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate - Book of abstracts, Abstract number O23
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 września 2025 10:15
Ostatnia aktualizacja:29 września 2025 10:15

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-89969-72-9
BPP ID: (59, 51307) wydawnictwo zwarte #51307

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się