Biotransformation of cherry flavonols by β-Glucosidase from Lactobacillus spp.
Opis bibliograficzny
Biotransformation of cherry flavonols by β-Glucosidase from Lactobacillus spp. [AUT. KORESP.] KAMILA BOROWIEC, [AUT.] ELWIRA KOMOŃ-JANCZARA, DOMINIKA PIETRASIK, MICHAŁ GOLUBIEWSKI, MAŁGORZATA OSTROWSKA. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 65. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2025 11:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2025 11:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://publikacje.up.lublin.pl/media/B…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51334) wydawnictwo zwarte #51334
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.