Mechanism of action of prooxidative enzymes inhibitors derived from selected plant sources.
Opis bibliograficzny
Mechanism of action of prooxidative enzymes inhibitors derived from selected plant sources. [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] URSZULA GAWLIK. W: The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts s. 73. Lublin 2025, [b.w], 978-83-977763-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne The International Conference “Food in a Sustainable World”. The 20th anniversary celebrations of the Faculty. September 23-24, 2025 Lublin. Book of abstracts, s. 73
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-977763-0-2
BPP ID: (59, 51438) wydawnictwo zwarte #51438
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 października 2025 08:46 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 24 października 2025 08:46 |