Wymagania jakościowe dla ziarna pszenicy durum i pszenicy zwyczajnej wykorzystywanych do produkcji kaszek i mąk makaronowych.
Opis bibliograficzny
Wymagania jakościowe dla ziarna pszenicy durum i pszenicy zwyczajnej wykorzystywanych do produkcji kaszek i mąk makaronowych. [AUT.] ALDONA SOBOTA. W: 42 Konferencja przetwórstwa zbóż i piekarstwa 17-18 październik 2024. Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Państwowy Instytut Badawczy s.41. Łukta 2024.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne 42 Konferencja przetwórstwa zbóż i piekarstwa 17-18 październik 2024. Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego Państwowy Instytut Badawczy, s.41
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (59, 51524) wydawnictwo zwarte #51524
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 listopada 2025 07:59 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 listopada 2025 07:59 |