Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Low-frequency ultrasonic inactivation of lactic acid and aerobic bacteria in processed meat.

Opis bibliograficzny

Low-frequency ultrasonic inactivation of lactic acid and aerobic bacteria in processed meat. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DARIUSZ M. STASIAK. W: Future of Meat. 47th ICoMST. Congress Proceedings. 47th International Congress of Meat Science and Technology. Kraków, 2001, 26th - 31st, Vol. 2, il., bibliogr. Kraków, Meat and Fat Research Institute, 2001. - S. 64-65.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Future of Meat. 47th ICoMST. Congress Proceedings. 47th International Congress of Meat Science and Technology. Kraków, 2001, 26th - 31st, Vol. 2,
Wydawca:
Meat and Fat Research Institute, 2001. - S. 64-65
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:01

Identyfikatory

BPP ID: (59, 9806) wydawnictwo zwarte #9806
PBN ID (hist.): 9806

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się