Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania nad zdolnością wiązania wody przez ultrasonifikowaną tkankę mięśniową poddaną ogrzewaniu.

Opis bibliograficzny

Badania nad zdolnością wiązania wody przez ultrasonifikowaną tkankę mięśniową poddaną ogrzewaniu. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Postęp w inżynierii żywności. X Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Krynica, 2001, 10-14 września. [Lublin], Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001. - S. 81-82, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w inżynierii żywności. X Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Krynica, 2001, 10-14 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001. - S. 81-82, bibliogr.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:01

Identyfikatory

BPP ID: (59, 9903) wydawnictwo zwarte #9903
PBN ID (hist.): 9903

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się