Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A comparison of the physicochemical characteristics of the regional cheese Oscypek and the traditional cheese Gazdowski from the Polish Podhale.

Opis bibliograficzny

A comparison of the physicochemical characteristics of the regional cheese Oscypek and the traditional cheese Gazdowski from the Polish Podhale. [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, ADAM CHRUŚCICKI. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2014 Vol. 67 No. 3 283–289, il., bibliogr. DOI: 10.1111/1471-0307.12107
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2014 Vol. 67 No. 3, 283–289
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 października 2014 12:36
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:44

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33516) wydawnictwo ciągłe #33516
PBN ID (hist.): 33516

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,943
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się