Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Analiza jakości technologicznej podrobów uzyskanych z tusz wieprzowych o zróżnicowanej mięsności.

Opis bibliograficzny

Analiza jakości technologicznej podrobów uzyskanych z tusz wieprzowych o zróżnicowanej mięsności. [AUT.] MAREK BABICZ, KAROLINA KASPRZAK, MARCIN PASTWA, KINGA KROPIWIEC, ANNA KASPRZYK. W: Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji]. [Lublin], [b.w.], [2012]. - S. 57.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji],
Wydawca:
[b.w.], [2012]. - S. 57
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 34414) wydawnictwo zwarte #34414
PBN ID (hist.): 34414

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 lutego 2015 17:12
Ostatnia aktualizacja:14 listopada 2019 12:55

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się