Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza sposobu i parametrów suszenia owoców rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) w aspekcie kinetyki procesu i wybranych cech jakościowych suszu.

Opis bibliograficzny

Analiza sposobu i parametrów suszenia owoców rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) w aspekcie kinetyki procesu i wybranych cech jakościowych suszu. [AUT.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, DARIUSZ DZIKI, RENATA POLAK, STANISŁAW RUDY, BEATA BIERNACKA. W: VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca s. 58. [Warszawa] 2018, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca, s. 58
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 stycznia 2019 11:02
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2019 11:02

Identyfikatory

BPP ID: (59, 44640) wydawnictwo zwarte #44640

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się