Analogi mięsa - charakterystyka i perspektywy.
Opis bibliograficzny
Analogi mięsa - charakterystyka i perspektywy. [AUT.] MARIUSZ FLOREK. Przem. Spoż. 2014 T. 68 nr 1 25-28, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2014 T. 68 nr 1, 25-28
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://przemyslspozywczy.eu/spis-tresci…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32018) wydawnictwo ciągłe #32018
PBN ID (hist.): 32018
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 lutego 2014 13:48 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |