Analysis of parmezan cheese drying process.
Opis bibliograficzny
Analysis of parmezan cheese drying process. [AUT.] MAŁGORZATA SZCZEPANIK, PAWEŁ SOBCZAK, JACEK MAZUR, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MIROSŁAWA WESOŁOWSKA-JANCZAREK, JÓZEF GROCHOWICZ, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. W: Advanced Food Processing and Quality Management : 8th CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China, Incorporating 1st International Congress on Contemporary Food Science and Engineering. China, CIGR Committee, 2013. - S. 103.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Advanced Food Processing and Quality Management : 8th CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China,
Wydawca:
CIGR Committee, 2013. - S. 103
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 stycznia 2014 13:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www2.scut.edu.cn/CIGR2013/images…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 31418) wydawnictwo zwarte #31418
PBN ID (hist.): 31418
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.