Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale.
Opis bibliograficzny
Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale. [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, [AUT. KORESP.] BEATA BIERNACKA, [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KUPRYANIUK K., TOMASZ ONISZCZUK, MARCIN MITRUS, RENATA RÓŻYŁO, MAREK GANCARZ, MATEUSZ STASIAK, KAMILA KASPRZAK-DROZD. Int. Agrophys. 2023 Vol. 37 Iss. 3 s. 353-364, il., bibliogr., sum. DOI: 10.31545/intagr/168434
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2023 Vol. 37 Iss. 3, s. 353-364
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2023 08:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 czerwca 2024 15:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
651568a34097070ba4cf7d2e
DOI
10.31545/intagr/168434
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50905) wydawnictwo ciągłe #50905
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,000
Impact Factor
Q2
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.