Application of bromocresole purple index (bcpi) for evaluation of contents of available lysine from micro-vave-heated soybean seeds.
Opis bibliograficzny
Application of bromocresole purple index (bcpi) for evaluation of contents of available lysine from micro-vave-heated soybean seeds. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, AGNIESZKA SAGAN, STANISŁAW MATYKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2008 nr 7 (4) s. 31–38, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2008 nr 7 (4), s. 31–38
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 maja 2009 13:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21332) wydawnictwo ciągłe #21332
PBN ID (hist.): 21332
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.