Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of common wheat bran for the industrial production of high-fibre pasta.

Opis bibliograficzny

Application of common wheat bran for the industrial production of high-fibre pasta. [AUT.] ALDONA SOBOTA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, EWELINA KUZAWIŃSKA. Int. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 50 Issue 1 111-119, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12641
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 grudnia 2014 11:31
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33830) wydawnictwo ciągłe #33830
PBN ID (hist.): 33830

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,504
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się