Application of common wheat bran for the industrial production of high-fibre pasta.
Opis bibliograficzny
Application of common wheat bran for the industrial production of high-fibre pasta. [AUT.] ALDONA SOBOTA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, PIOTR ZARZYCKI, EWELINA KUZAWIŃSKA. Int. J. Food Sci. Technol. 2015 Vol. 50 Issue 1 111-119, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12641
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 50 Issue 1, 111-119
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2014 11:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c2e
DOI
10.1111/ijfs.12641
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33830) wydawnictwo ciągłe #33830
PBN ID (hist.): 33830
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,504
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.