Application of herbal additives to develop new types of natural snacks: processing aspects.
Opis bibliograficzny
Application of herbal additives to develop new types of natural snacks: processing aspects. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, MARCIN MITRUS, TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, KAROL KUPRYANIUK, ABDALLAH BOUASLA, KAMILA KASPRZAK, ANNA ONISZCZUK. W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert Lublin 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, s. 311-316, 978-83-66017-74-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert, s. 311-316
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2021 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 lutego 2021 09:23 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66017-74-0
BPP ID: (59, 47293) wydawnictwo zwarte #47293
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.