Application of natural antioxidants in meat and meat products.
Opis bibliograficzny
Application of natural antioxidants in meat and meat products. [AUT.] ANNA KASPRZYK. W: 13th International Conference on Astrophysics : Agriculture in changing climate, 15-16 November 2021, Lublin, Poland. Book of abstracts. Edited by / Artur Zdunek, Agata Pacek-Bieniek s. 125. Lublin 2021, Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 978-83-89969-72-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 czerwca 2025 12:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2025 12:59 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-72-9
BPP ID: (59, 51120) wydawnictwo zwarte #51120
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.