Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of pulsed electric field for enrichment of saccharomyces cerevisiae cells with calcium ions.

Opis bibliograficzny

Application of pulsed electric field for enrichment of saccharomyces cerevisiae cells with calcium ions. [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, JERZY JAMROZ. Ital. J. Food Sci. (Testo Stamp.) 2013 Vol. 25 No 4 394-402, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2013 Vol. 25 No 4, 394-402
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 marca 2014 14:33
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32416) wydawnictwo ciągłe #32416
PBN ID (hist.): 32416

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,200
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się