Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of ultrasounds for elimination of selected gram-positive pathogenic bacteria contaminating poultry carcasses.

Opis bibliograficzny

Application of ultrasounds for elimination of selected gram-positive pathogenic bacteria contaminating poultry carcasses. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, IWONA POMORSKA, DARIUSZ M. STASIAK. W: International Conference on Quality and safety in food production chain (4th), Wrocław, 24-25 September 2009 S. 98. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009, 978-83-60574-65-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference on Quality and safety in food production chain (4th) , Wrocław, 24-25 September 2009, S. 98
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 października 2011 11:03
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 14:14

Identyfikatory

ISBN: 978-83-60574-65-2
BPP ID: (59, 26521) wydawnictwo zwarte #26521
PBN ID (hist.): 26521

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się