Badania nad możliwością wykorzystania nasion grochu jako dodatku do farszu mięso-roślinnego.
Opis bibliograficzny
Badania nad możliwością wykorzystania nasion grochu jako dodatku do farszu mięso-roślinnego. [AUT.] MIROSŁAW BUDORAN, DARIUSZ M. STASIAK, SYLWIA PISAREK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek. Wydział Technologii Żywności SGGW Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001 4 S, il., bibliogr., streszcz.Tryb dostępu : CD-ROM. Warszawa, [b.w.], 2001, 83-915774-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek. Wydział Technologii Żywności SGGW Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001, 4 S.
Wydawca:
[b.w.], 2001
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15668) wydawnictwo zwarte #15668
PBN ID (hist.): 15668
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.