Badania nad procesem ekstruzji mieszanin z udziałem soczewicy (Lens culinaris).
Opis bibliograficzny
Badania nad procesem ekstruzji mieszanin z udziałem soczewicy (Lens culinaris). [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1999 T. 8 [nr] 1/2 (15/16) s. 23-29, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1999 T. 8 [nr] 1/2 (15/16), s. 23-29
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9950) wydawnictwo ciągłe #9950
PBN ID (hist.): 9950
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.