Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania procesu uwadniania ekstrudatów lędźwianowych.

Opis bibliograficzny

Badania procesu uwadniania ekstrudatów lędźwianowych. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA. W: Nauka o żywności na progu XXI wieku. Streszczenia komunikatów. XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Kraków, 1999, 14-15 września S. I-133. Kraków, Wydaw. Nauk. "Akapit", 1999, 83-7108-065-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka o żywności na progu XXI wieku. Streszczenia komunikatów. XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Kraków, 1999, 14-15 września, S. I-133
Wydawca:
Wydaw. Nauk. "Akapit", 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:44

Identyfikatory

ISBN: 83-7108-065-4
BPP ID: (59, 4816) wydawnictwo zwarte #4816
PBN ID (hist.): 4816

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się