Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania wybranych wyróżników jakości jabłek poddanych impregnacji próżniowej i suszonych mikrofalowo w warunkach obniżonego ciśnienia.

Opis bibliograficzny

Badania wybranych wyróżników jakości jabłek poddanych impregnacji próżniowej i suszonych mikrofalowo w warunkach obniżonego ciśnienia. [AUT.] BOGDAN STĘPIEŃ, RADOSŁAW MAŚLANKOWSKI, AGNIESZKA NAWIRSKA-OLSZAŃSKA, MARTA PASŁAWSKA, LESZEK RYDZAK. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r. [Warszawa], [b.w.], 2016. - S. 140.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r,
Wydawca:
[b.w.], 2016. - S. 140
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lipca 2016 08:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:46

Identyfikatory

BPP ID: (59, 38384) wydawnictwo zwarte #38384
PBN ID (hist.): 38384

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się