Barwa drobno rozdrobnionego wyrobu z mięsa drobiowego z dodatkiem marchwi.
Opis bibliograficzny
Barwa drobno rozdrobnionego wyrobu z mięsa drobiowego z dodatkiem marchwi. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. W: XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r poster 31. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r, poster 31
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 10:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40365) wydawnictwo zwarte #40365
PBN ID (hist.): 40365
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.