Barwa mięśni powierzchniowych i tłuszczu podskórnego tusz cieląt o różnej masie przed ubojem.
Opis bibliograficzny
Barwa mięśni powierzchniowych i tłuszczu podskórnego tusz cieląt o różnej masie przed ubojem. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, TOMASZ GRODZICKI, DANIEL PABICH. W: XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r S. 41-43. [Warszawa], [b.w.], 2010.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r, S. 41-43
Wydawca:
[b.w.], 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 marca 2011 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25387) wydawnictwo zwarte #25387
PBN ID (hist.): 25387
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.